No water lah.. sorry lah

Man må sikkert bo her for å forstå meningen med ordet "lah", men for å sette det i norsk perspektiv kan man kanskje bruke "liksom"eller "sånn er det bare".

Det kunne like gjerne stått lah på lappen i heisen som nok en gang forteller oss at det ikke er vann i rørene fra og med kl 10 i dag til og med kl 14 i morgen. Sist gang det skulle være tørke i 26 timer endte det opp med 2 hele dager. 

Jeg har fyllt opp badekaret, så jeg klarer meg. Dessuten har vi jo vanndispenseren. Men dusjingen må jeg nok gjøre på trening. Da har vi en motivator for å dra dit. Jeg har dessuten investert i PT timer og nå. Så kanskje late-meg forsvinner og få-ting-gjort-meg kommer tilbake. Jeg har fremdeles ikke gjort ferdig den oppgaven som skulle vært levert inn sist uke, men som etter nok en utsettelse ikke skal inn før den 24. Ikke noe problem :p

Jeg har fått en time sol i dag :) Det var deilig. De andre dagene når jeg lengter etter bassengkanten begynner det alltid å regne. 

Thomas skal til Amsterdam å kite med tyskeren i dag, så da blir det nok en skikkelig blid kjæreste som kommer hjem med koffert full av norske ting på mandag. Skal bli godt å få litt selskap igjen. I går snakket jeg til meg selv… :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>