Shopaholic

I går møtte jeg Linda, Leanne og Alan til middag på en gresk restaurant og spiste god gresk salat. Jeg tror jeg begynner å komme over feta og oliven avhengigheten min, det er ikke SÅ fantastisk lenger :p Jeg fikk Linda sitt gratis vinglass i "Buy 1 Get 1" dealĂ©n, så jeg var fornøyd.

Siv Merete kom å traff oss og vi gikk på kino for å se Shopaholic. Den anbefales. Den var morsom, og ikke egentlig en spesiell jentefilm. Tror faktisk gutter kan ha godt av å se den og :p 

I natt våknet jeg av ett forferdelig tordenvær der lynet og smellet kom samtidig, regner med det slo ned i KL Tower, så ikke rart det ristet litt i leiligheten. Jeg er glad de er vant med sånt her og har lynavledere og sikrede strømnett :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>