Bursdagsfeiringer

Det ble en meget vellykket bursdag her i KL, selv om den var uten både familie og kjæreste. :) Jeg er glad jeg har fått så gode venner her nede at de ofrer både tid og edruelighet for min skyld.

bursdagsbarn i kjolePå lørdag var det fest hos Siv Merete og Helge, og selv om folk kom sent så kom de godt. Etter at jeg hadde kjøpt meg silkekjole sendte jeg SMS til alle om at det var lov å kle seg opp, men ikke tvang. Alle jentene dukket dermed opp i flotte kjoler. Kjempegøy :)

Helge og Alan var lenge de eneste to guttene, helt til Alan gikk for å lese på prøve og Helge ble alene med 8 jenter. Tror ikke det var så ille :p Jeg fikk Wonderwall spilt på gitar, masse kjekke gaver, en god porsjon dansing og litt fyll. Akkurat passe mye av alt. 

På søndag var det jo påske, og jeg var invitert til Leanne i påskebrunch med "egghunt". Det var jo kjekt, og jeg slo til med hjemmelaget tapenade. Knallgodt :p Fine folk, kjekk egg-jakt (noe jeg aldri har vært med på før) og en fin måte å unnslippe regnet på. 

Mandag var jo dagen min. Den STORE dagen da jeg passerte grensen "nærmere 20 enn 30". Først fikk jeg masse SMS, først ute var frk Anne fra Norge som var våken midt på natten for å sende melding, så fikk jeg kort i posten, så fikk jeg masse meldinger på facebook, mail og masse gratulasjoner på Skype. Kjekk dag :) Thomas hadde gjemt bursdagsgave og kort i klesskapet, så den fant jeg lett :p

dansingSiv Merete hadde som mål å gratulere på alle måter, så hun sendte SMS, skrev på Facebook, sa det personlig OG sendte ekte kort i postkassen. Hun hadde til og med pakket inn ENDA en gave (som om ikke boksen med Nidars Påskefavoritter var nok). 

I tillegg til alt dette ble hun med på Hard Rock Cafe sammen med Helge og Tor Johan, selv om hun egentlig måtte lese til eksamen. Der ble det god middag, god øl og ett godt og rødt bursdagsbarn som måtte stå på benken mens hele restauranten sang bursdagssang. Da ble det godt og varmt skal jeg love dere.

En kjempefin bursdag, som ble feiret hele to ganger er over, og jeg må tilbake til den studerende hverdagen min der oppgaveinnleveringene bare kommer nærmere og nærmere. jeg er for flink til å si "i morgen". 

Men i dag skal jeg heller ikke studere, jeg skal på kino å se Shopoholic filmen. :) Og drikke litt vin med Linda før hun drar avgårde noen uker.

Men altså.. i morgen.. da.. da skal jeg studere . Tror jeg. 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>