Fast and Furious

I går snek jeg med meg på daten til Siv Merethe og Helge, jeg var ett ekte "third wheel" og skammer meg ikke i det hele tatt. :p Det ble middag på Tony Roma´s, og så Fast and Furious 4 på kino. Jeg må si, de har jo blitt gamle hele gjengen. Men så er det vel nærmere ti år siden første filmen ble laget og?

Etter kinoen gikk jeg hjem og skypet litt med Thomas. Han har dratt ned fra hytta og har allerede fått kitet litt. De skulle til å ha kveldsmat, grovbrød.. nam. Savn. Har ikke hatt hjemlengsel i det hele tatt før Thomas plutselig er der og jeg kommer på hvor lett det er å kjøpe grovbrød, Norwegia og Santa Maria Tortillas…

Jeg har brukt morgenen i dag til å bestemme meg for hva jeg skal lage til Påskebrunchen jeg er invitert på i morgen. Alle skal ta med noe å spise, og jeg tror jeg endelig har bestemt meg. Fant knallmange gode tips til enkle ting og lage dersom vi hadde bodd ett sted hvor de solgte tortilla… Men det gjør det nesten ingensteder her, så da blir det noe annet. Skal komme med oppskrift i morgen dersom det er vellykket :p

Internet er genialt når det kommer til matlaging. Kan ikke forstå hvordan mor laget mat "før i tiden".. mener å huske hun snakket om noe hun kalte en "kokebok", men det kan hende jeg husker feil.

På mandag blir jeg 25år og derfor skal jeg ha fest i kveld. Dersom noen av dere vil komme er det bare å dukke opp :p Vi blir rundt 10skt, noe jeg synes er kjempebra, for jeg kjenner tross alt ikke mange her. Vi skal være hos Siv Merethe og Helge. Jeg er jammen flink til å henge med på de for tiden.

Sånn er det når folk bor i samme blokk, er ikke vits i å gå over veien etter venner :p

Resten av dagen skal nytes, jeg skal nyte at oppgaven som jeg egentlig skulle stresse med er blitt utsatt, så da kan jeg ta med den nyeste boken ned til bassenget og bli brun, eventuelt solbrent før kvelden :)

 PS: Det er viktig at folk husker bursdagen min på mandag ;)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>