Middagstips: Fylt Kyllingfilét

Etter en lang skoledag, en hard spinningtime og en deilig dusj var det tid for middag. I og med at jeg fremdeles prøver å bli ferdig med oppgaven fra Computing & IT in the Workplace bestemte jeg meg for å lage selv istedet for å gå ut. Jeg fant denne oppskriften når jeg søkte etter forslag til tapas (som jeg forresten trenger enda):

Fylt Kyllingfilét:

31 stk. kyllingfilet, noen soltørkede tomater, litt fetaost ,litt pesto (jeg brukte rød, passet ypperlig), basilikum,salt og pepper

Legg kyllingfileén mellom to lag plast og bank den flat. Legg på fetaost og tomater, strø litt basilikum på. Rull sammen og legg i en ildfast form med litt olje. Jeg tok på litt kyllingkrydder og, siden jeg liker det. Satte det i ovnen i 20min på 200grader.

Lurt å la den stå noen minutter, gjerne mens du skjærer opp en tomat, strør på litt til basilikum og blander med litt mer fetaost og "sausen" som kommer i Arla Fetaost pakkene. 

Skjær i biter og spis. Knallgodt.

 Hvis du ikke er alene hjemme som meg kan du jo bare doble.. eller om du er ekstra sulten. Jeg fikk nesten lyst på mer :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>