X-rated

Siv Merete og jeg mottok en ekslusiv invitasjon fra KL Lifestyle for en uke eller to siden. De skulle invitere 100 damer på fest. Hvem takker nei til noe sånt?

Shot-reaction

Shot-reaction

Ikke oss i allefall. Så vi slengte på oss party kjoler, krøllet håret og kom oss til Werner`s i Changkat gaten. Der har jeg faktisk aldri vært før og det var ett flott sted. Vi ble møtt med smil og drinker og fikk kanapèer og sjokolade til det tøt ut ørene på oss.

Vi fikk gratis salsakurs og goodiebags på vei ut. Og selvfølgelig var det en del kinesere med speilrefleksen som ville vi skulle smile pent og skrive ned navnene våre på lapper så vi kunne vinne noe. Siv Merete vant en flaske rosa “X-Rated” vodka :)

Fotografbilde

Fotografbilde

Det er fint å være jente i KL på sånne dager, gratis alt og ingen haker. Og det går jo an å gå på utesteder når det bare er andre jenter. Det var kanskje det beste med det. Vi ble ikke plaget av en eneste irriterende mann.

De eneste mennene vi snakket med var arrangøren, salsadanseren, og så var det de to Nordmennene som overrasket oss etter at jentekvelden var slutt, men de liker vi jo, så det er greit.

This entry was posted in Livet, Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>