Halloween – Superhero Party

Flower Power og Jul

Flower Power og Jul

Leanne disket opp med temafest når selveste Halloween falt på en lørdag. Thomas og jeg var ikke særlig forberedt, men i det vi var på MidValley og gikk forbi en interiørbutikk ble plutselig fantasien fantastisk.

Så, Thomas var X-mas Man og jeg var Flower Power Girl, og vi drog på fest med Siv Merete, aka Super Turtle og Helge the Holiday Helper.

The Holiday Helper og Super Turtle

The Holiday Helper og Super Turtle

En kjekk kveld, mye fine folk, god drikke og en tur på Werners etter festen. Resultatet var at Thomas og jeg ikke kom oss til FRIM i dag (en skog/park) heller. Men det er jo ikke første gang det skjer.

Nyhet forresten: Neste mandag, den 9, begynner jeg på mitt Divemaster kurs i Thailand. I fem uker skal jeg lære å guide, redde og veilede dykkere. Det blir noen Liveaboards turer til Similan (jippi!) og resten av tiden  har jeg base i Khao Lak på Phuket :)

This entry was posted in Livet, Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>