Mui Ne – Ho Chi Minh – KL

 Thomas og jeg satt på trappen til Susi Tiet Mui Ne Resort og ventet på bussen i det en liten moped med en gammel mann og ett stort kjøleskap bakpå passerte. Folk her i Asia er utrolig flinke til å frakte ting på moped. Den skal de ha.

Jeg forlot Thomas i Mui Ne sammen med 3 kiter og to brett til fordel for en busstur på 4,5 timer fra Mui Ne til Ho Chi Minh. Bussen var fin, med ny LCD skjerm som viste flott japansk slossefilm, det rare med filmen var at den var dubbet på Vietnamsk OG engelsk samtidig som den hadde tekst på kinesisk. Lyden var det heller ikke noe i veien med, den hørte jeg klart og godt selv om jeg hadde IPOD og hettegenser.

Vel fremme i Ho Chi Minh hadde jeg noen timer til overs, jeg satte meg på en kafĂ© og spiste litt før jeg tok taxi til flyplassen. Taxien betalte jeg 100 000 Dong, 5,8Dollar og en pose bananer. 

This entry was posted in Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>