Arbeidsdag

Min arbeidsdag:

Arbeidsplassen min

Arbeidsplassen min

Den begynner kl 0700 med å pakke utstyr i en bil, kjøre bilen til kaien og lasse alt over i båten.

KL 0800 kommer kundene, vi ønsker velkommen og båten begynner turen ut til Similan øyene.

I dag var jeg snorkleguide. Det betyr at jeg snorkler med kundene og av og til peker på ting.

Vi fikk en fin snorkletur i god strøm i dag, og på slutten fant vi en skilpadde og en tykk russisk dame som hadde glemt å legge puppene OPPI badedrakten. Det var ikke så fint å se på.

Lunsjrommet

Lunsjrommet

Jeg satt på båten ut i dag, jeg hadde iPhonen i ørene, vinden i ansiktet og solen var lav nok til å gi meg skygge. Det var vanskelig å la være å smile.

Snakk om å ha en følelse av at alt stemmer, og at det er her jeg skal være. Det var rett før jeg tok en Ronja Røverdatter og hylte høyt, men så kom jeg på at jeg vil jobbe på denne båten en stund, og det er kanskje ikke så gunstig hvis de tror jeg er litt gal.

Vi har lunsj på øy nr 4, her får vi god mat hver dag, i dag var det kylling curry. Det kommer det nok til å være i morgen og. Kjekt for kundene, litt kjedelig for oss i lengden, men, det koster ingenting.

Jeg har faktisk vanskelig for å tro at jeg faktisk får betalt for å være her.

Etter at båten var i land, og vi hadde vasket alt utstyret gikk jeg i gang med mitt nye prosjekt, Prosjekt Hjem. Jeg må finne ett sted jeg kan bo komfortabelt til en fin pris. Noe jeg burde ha gjort for lenge siden, for alt det kjekke er fullt, men jeg har fått tilbud om en bungalow fra januar av foreløpig er jeg innosjert på ett fint rom uten vindu, men det er litt dyrt i lengden.

Håper dere alle får lyst til å besøke meg nå :p

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

One Response to Arbeidsdag

  1. Anders says:

    Mmm, den ‘jobben’ din virke heilt greie for å sei det sånn! Men, sånne traumatiske opplevelser som når overvektige russiske damer miste kontroll øve utstyret sitt tar nok på ja.

    Eg syns forresten du burde hylt, det meine eg e akseptabelt. Eg hyle av og t når eg kjøre bil, hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>