Frogfish

En Froskefisk

Nå har jeg endelig fått litt erfaring som dykkerguide :) Jeg har hatt med meg grupper på 3 og 4 dykkere, og føler meg komfortabel med det. :)

I går hadde jeg to fra Sør Afrika og to tyske brødre, jeg viste de en fin stor FrogFish, og fikk til og med tatt ett bilde av den fordi jeg lånte ut kameraet til en av kundene.

Jeg satt fremdeles med ett lite håp om å feire jul på liveaboarden, men det ble klart i dag at det blir dagsturer på meg i julen. Det blir litt kjedelig for meg, men jobbing er jobbing :)

Forhåpentligvis klarer jeg å dra med meg noen av kollegaene på en julemiddag :) De “vanlige” middagsvennene mine skal på Liveaboarden, så da prøver jeg noe nytt. Kanskje det blir ett dansk “swedish meatball sandwhich” (jada.. )

31. desember flytter jeg inn i Bungalowen min, og frem til da bor jeg på Khao Lak Grand City Hotell. Høres fint ut? Ja, det er det og, jeg har svømmebasseng, klesskap, tv og kommode med speil, ja, og selvsagt en seng og bad. Men jeg har ikke vindu, så selv om det koster like mye å bo her som det gjør i Bungalowen jeg flytter til, foretrekker jeg vindu, terrrasse og kjøleskap fremfor basseng. Jeg er jo alikevel i vannet 10 timer til dagen. :p

Siden Liveaboarden kom tilbake i dag er det nok en liten tur til Happy Snapper i kveld, en kort en for min del , jeg må opp kl 6 i morgen igjen :) Begynner å bli vant til døgnrytmen og synes det er herlig å stå opp så tidlig.

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>