Bright Idea og Ao Nang

Happy Snappers

Siden Helge drog til Kuala Lumpur tenkte jeg at jeg måtte vise Siv Merete at jeg ikke var blitt en slakkis, en sånn som sovner kl 10 hver kveld, så jeg tok henne med på Happy Snapper.

Der drakk vi litt Sangsom og Cola (lokal sprit) og jammen ble det ikke en Tequila på meg også. Vi danset til aller siste sangen, og jeg bet en finne hardt i armen fordi han prøvde å ta meg på puppen. Men, ingenting demper humøret til festglade jenter her i byen, så etter at finnen var kastet ut koste vi oss videre ut i de sene nattetimer.

Solnedgang i Ao Nang

Når Happy Snapper stengte satt vi ute på bordet med Snapper Brothers, og jeg prøvde å imponere med gitarspillingen min. I følge Siv Merete gikk det ikke så bra, men jeg husker da at jeg spilte helt feilfritt.

Så veldig lurt var det kanskje ikke å dra hjem kl 4 når bussen til Ao Nang hentet oss kl 8, og det merket jeg godt når jeg stod opp for å pakke ett kvarter før. Ikke minst når jeg kom frem til Ao Nang og såg hvordan jeg hadde pakket.

Vel vel, alt vel.

Kajakktur

Ao Nang er en litt større “by” enn Khao Lak, og Siv Merete og jeg hadde to fine dager her.

Vi var på Kajakktur i går, og fikk sett to flotte solnedganger, vi spiste verdens dårligste Meksikanske mat og verdens beste grillbuffet.

Jeg stappet i meg så mye vestlig mat at kroppen min fikk sjokk, så jeg er glad jeg er tilbake i Khao Lak på dykkerbudsjett.

Det kjekkeste med hele Ao Nang var kanskje at de hadde en vanlig butikk! Fantastisk, og den hadde salg, så jeg har shoppet for første gang siden november, dersom man ikke teller dykkerklær. Jeg kjøpte meg ny shorts og to nye tskjorter. Herlig å ha noe som ikke selges overalt her nede og som ikke alle andre går med.

Jeg fant ut at det tar mye lenger tid å dra fra Ao Nang til Khao Lak enn Ao Nang til Kuala Lumpur. Jeg satt 5 timer i buss, mens Siv Merete bare brukte 4 timer ser det ut som.

Takk for turen frøken! Gleder meg til neste gang vi sees igjen :)

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>