I´ll Tell You My Dirty Little Secret

Blå himmel i jungelen

Blå himmel i jungelen

I går drog jeg ut i jungelen med to fremmede menn…

Nei, det gjorde jeg jo egentlig ikke. Men det sa svensken når jeg satte meg bak på mopeden hans “Hva tycker din mamma om at du drar ut i jungeln med to framlingar?” Eller noe sånt. Sannheten er at jeg kjenner begge to, både svensken og thaién er “kollegaer” og jobber for firmaet som vi var på Koh Bon med sist mandag.

Cola reklame

Jungelturen kom til livs etter at jeg gikk på Happy Snapper på lørdag mutters alene i håp om å treffe noen kjente. Jeg var våken, jeg kjedet meg og jeg tok en sjans. Det ble en vellykket sjans, og jeg endte kvelden med å få nye venner. De nye vennene bestemte at vi skulle til en foss i en jungel dagen etter kl 10.

Sommerfugl og svensk tommel

Klokken 10 ble til kl 14 og vi stoppet på 7/11 og handlet cola og is te, vi badet litt, tok bilder av en sommerfugl og nøt livet som man bare kan gjøre når man har en fridag i Khao Lak, Thailand.

Foss med svenske og thai

I dag fikk jeg heldigvis lov til å jobbe, jeg sier heldigvis fordi jeg nok har litt mye fri, og all den fritiden blir nok brukt litt for ofte på Happy Snapper. Når jeg kom dit på lørdag sa bartenderen “Where have you been? I haven´t seen you for days!”. Jeg kjenner det blir hardt å forlate dette stedet, slike bartendere har jeg aldri truffet i Norge.

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

2 Responses to I´ll Tell You My Dirty Little Secret

  1. bareAnne says:

    What was the dørty little secret?

  2. AK says:

    Det var sangen jeg hørte på når jeg skrev innlegget, All American Rejects :p Og så var det jo litt hemmelig for mor da, at jeg var i jungelen med fremmede menn.. hah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>