Dive – Eat – Sleep – Repeat

En uke i Khao Lak er 5 dager. Det finnes ikke noe spesielt med helg, men hver femte dag er lørdag. Og dersom lørdag faller på en lørdag er det en ekstra bra dag. Men, i går fallt den på en onsdag..

Hver femte dag kommer Liveaboarden vår tilbake fra tur, og hver femte dag de siste 3 månedene har det vært stor fest på Happy Snapper (ok, litt oftere for min del, da jeg faktisk er her hele tiden), men i går kom alle hjem så slitne at det ble bare en liten middag på Ristorante Italiano sammen med turlederen, Gerald.

Jeg hadde fått telefon fra sjefen tidligere på dagen og fått beskjed om at jeg var på Liveaboarden i dag, jublende glad som jeg alltid blir av å få lov å dykke satt jeg derfor og var veldig giret. Tror kanskje båten trenger litt energioverføring av meg, for alle de andre er så slitne stakkar. Det ble to øl på Snapper´s Onsdags Jam Session Kveld før jeg tuslet meg tilbake til bungalowen min.

(Gitaren har nå fått sengen sin tilbake etter at Siv Merete sov her en natt)

Så, i dag drar jeg på Liveaboard med gjengen. Da får jeg en pause fra tankløfting og Happy Snapper får en pause fra meg :)

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>