Fra Zero til Hero

Etter to dager jobbing ble det en dag fri, og siden spanjolene og tyskeren  har forlatt Khao Lak var jeg litt deprimert og følte jeg ikke hadde noen venner. Så jeg tok med meg boken min og satte meg på Orchid Kafé for å spise en rolig middag. Midt i middagen dukket en fransk og en svensk opp, og det ble til at jeg tok en øl med dem før Lai ringte og trenge hjelp til iPhonen, så jeg drog å hjalp han med iPhonen og tok en øl.

Så ringte plutselig han fra Portugal og sa “I´m leaving tomorrow, party in nr 6  in 15minutes”. Så, femten minutter etter satt jeg i nr 6 med en haug med folk, og noen timer senere danset jeg salsa med en meksikaner på Happy Snapper. En rolig kveld med en bok og i seng kl 10, ble til nachspiel til solen kom opp og nok en fridag ble sovet bort.

Bare en måned igjen til jeg må tenke på å dra… har ikke lyst, jeg liker meg her!

Grunnen til at alt går på nasjonalitet er at jeg ikke gidder kjede dere med nye navn hele tiden, men det er viktig å presisere at det finnes flere enn en av hver og at det kanskje kan virke litt forvirrende, men pytt pytt.

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>