Secret Life of Divemasters

Dolphin Queen in the Sunrise or Set.. can´t remember

3 liveaboard turer på rad er hardt arbeid. Opp kl seks, en toast og rett i BCDén og sjekke at de fire kundene mine har alt utstyret på plass. Høyre hånd på maske og regulator, venstre hånd på vektbeltet. Venstre fot ut og plask.

Nok ett dykk, nye ting å se, nye bobler å lage.

Planen videre fikk jeg i dag, en tur på land, og så to liveaboarder til :) Godt å vite litt tidligere enn sist, da ble jeg oppringt en halvtime før jeg skulle dra til havnen.

Etter den siste livaboarden har jeg fire dager før visumet mitt går ut, jeg tror jeg drar til Bangkok og tar ett fly til Laos, og så drar jeg innom Kuala Lumpur før jeg møter Anders på Bali. Det er iallefall den foreløpige planen, og jeg merker jeg er litt trist over at det bare er snakk om uker før jeg forlater Khao Lak.

Jeg har fått masse nye venner her, og trives utrolig godt i den lille landsbyen full av dykkere.

Tradisjonen tro blir det middag og Happy Snapper i kveld. Kan ikke bryte slike gode vaner :)

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

2 Responses to Secret Life of Divemasters

  1. Daniela says:

    Begynner snart å lure på om vi noen gang kommer til å få se deg igjen!! Men det er kjekt å høre at du har det bra, at du lever livet og at du opplever masse nye og kjekke ting =) Unner deg det! Er spent på hva du skal begi deg ut på videre! Følger ivrig med på bloggen din =)

  2. admin says:

    Joda, jeg kommer hjem den 26. juni :) For en stund iallefall… så får vi se hvor ferden går videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>