Zantiiiikaaaa

Divemaster AK, liveaboard nr 2 på rad, begynner å bli gal :p

Nå har jeg endelig en pause fra Liveaboard, jeg har hatt helt fri i dag, og det trengtes etter “velkommen på land” festen i går.

Det som skulle være en relativt rolig kveld utviklet seg i feil retning allerede til maten. Lia, vår nye fantastiske fotograf er nemlig ganske så kjapp i drink bestillingen. Samsong coke. Samsong coke. Samsong coke.

Og når jeg endelig trodde jeg fikk en pause kom mine kjære dykkere med enda en samsong coke.

Happy Snapper stenger kl 2, så jeg var ikke fortvilet, tidlig nok tenkte jeg. Men, så kom det plutselig tre norske gutter bort og ville spandere shots på oss kule dykkere, og så ville de vite hvor det var liv. Helt uvitende om hva jeg mente sa jeg “Zantikaaaa!”, og før jeg visste ordet av det satt jeg i en pick up truck med tre norske gutter, Meksikaneren, Fotografen og Jamaicaneren.

Zantika er en nattklubb der de, i likhet med Happy Snapper har livemusikk. Motsetningen er at her kan man ikke forstå ett ord av hva som synges, selv om de fleste sangene er kjente slagere. :p

Kvelden var en hit, Zantika slo på lyset og klokken på iPhonen viste 0500. Taxi var vanskelig å finne, men til slutt kom en mopedtaxi som kjørte meg trygt hjem til bungalowen min.

Glad jeg hadde fri dagen derpå..

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>