Reasons To Hang Around

Tilbake fra Liveaboard i såvidt ett døgn før jeg drar på min siste tur med “The Dolphin Queen” og mine herlige kollegaer i Similan Diving Safaris. Det begynner å ta slutt dette flotte oppholdet mitt her i Khao Lak, og jeg gruer meg til å dra. Visumet går ut den 16. så jeg har noen dager før flyet til Bali den 25. Jeg tenker mer og mer på å forlenge visumet og bli her noen dager ekstra i stedet for å henge i KL.

photo taken by Eva

Det er en ting å dra fra ett sted når vennene er lokale og blir der, noe annet er det når jeg vet at alle jeg kjenner her blir spredt for vinden om noen uker likevel, og sannsynligheten for at vi møtes igjen blir ganske lav om jeg flytter tilbake til kalde gode Norge med ordnede arbeidsforhold, helg og pensjonspoeng.

SDS Liveaboard #29 gav meg 3 finner som kunder, en familie som var flink i dykking og som var entusiasiske og glade, akkurat sånn jeg liker det. Far, sønn og datter :) Vi hadde 14 fine dykk med min første Black Tip her på Similan øyene, vi hadde tre skilpadder på ett dykk, masse Sjøhester på Richelieu, og generelt sett en fin firedagers. Mantaéne har stukket av, men det ble likevel en fornøyd familie som sa hadet i dag.

I kveld blir det Happy Snapper og kl 12 i morgen er det tilbake på dykkersenteret for å gi kunder BCDer, regulatorer, finner, maske og sko.

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>