Merkelig Fenomen

I dag blir jeg hentet av en minibuss som kjører meg til grensebyen Ranong. Der stiller jeg meg i kø, får stempel i passet, tar en båt over en elv, får stempel inn til Burma, stempel ut av Burma og tar så båten tilbake. Når jeg er tilbake på Thai side av elven får jeg nytt stempel i passet og kan bli her i 14 dager til.

Denne turen tar minst 10 timer og jeg forstår virkelig ikke hvorfor de ikke kan ha ett “internasjonalt hus” ett eller annet sted her i nærheten hvor jeg kan stemple inn og ut. Det er jo så organisert inn og ut stempling at båten heter MV Visarun, den er full av divemastere, instruktører og menn som har kjærestene sine her. Ingen tvil om at vi bare vil forlenge oppholdet vårt.

Om en uke drar jeg til Kuala Lumpur å henger litt med Siv Merete og Helge, frem til da blir jeg i Khao Lak noen dager, og dersom opptøyene i Bangkok roer seg drar jeg dit å ser meg rundt, men nå er det visst kaos der så jeg holder meg her.

Tror dette er første gang jeg har vært 3 måneder i ett land uten å fly ut siden jeg flyttet fra Norge.

PS: I går ble jeg solbrent av å sitte i skyggen med solfaktor 35. Ingen kan kommer her å si at huden min tilpasser seg. Eneste forskjellen fra før-Asia er at nå blir rødfargen litt brun dagen derpå.

This entry was posted in Reise, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>