Deepavali

Til helgen er det indisk høytid her, Deepavali, det betyr helligdag på mandag. Og helligdag på en mandag betyr langhelg for Thomas og det betyr FERIE for oss :)

Denne gang er det en annen øy på vestkysten som skal sjekkes ut, Langkawi. Det er nok den mest utbygde turistøya i hele Malaysia, her er det akvarium og masse tilgjorte turiststeder. Dessuten er det en tax free øy, så de har til og med bygget kjøpesenter her. 

Vi har bestilt rom på Gecko Guesthouse, anbefalt av Lonely Planet. Det blir kanskje det billigste vi har bodd så på langt, 50RM natten (rundt 100kr). Og så har vi bestilt dykkertur til lørdagen. Foreløpig bestiller vi ikke mer, da det er litt frem og tilbake om hvorvidt det er fint å dykke der, så vi sjekker det ut en dag før vi bestiller mer.

 Heldigvis er forkjølelsen min helt borte, så da går det fint an å dykke og:)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>