Hvordan Bli Forkjøla i KL

Det er vanskelig å tro at det har skjedd, men jeg har faktisk klart å bli forkjølt. Jeg hadde kanskje trodd jeg kom til å slite litt med forkjølelse når jeg først flyttet her, før kroppen min ble vant til air condition og varmeforskjeller, men det skjedde ikke før nå. Det eJa, jeg har laget denne!r over 3 måneder siden vi flyttet ned hit, og jeg er skikkelig forkjølet.

Jeg lurer på om det kan ha noe med at det ble en del dager sist uke der alkoholkonsumet var høyere enn null, men jeg vet jammen ikke. Jeg håper bare jeg blir frisk. Om det er en ting som er verre enn å være uten jobb og skole så er det å være syk uten å ha jobb eller skole. Når jeg er frisk så kan jeg i det minste henge med noen, og komme meg ut av leiligheten.

Det verste med å være syk er at jeg bruker så mye tid på dataen. Da finner jeg så mye god mat jeg vil lage, men så vet jeg utmerket godt at uansett hva jeg bestemmer meg for så har de ikke det i butikken. Men jeg laget foccaccia igjen da. Det ble kjempegodt.

Kanskje skal vi ha Lasagne i kveld. Dersom butikken har kjøttdeig, lasagneplater og saus. Det spørs vel :p Foccaccia har vi iallefall.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>