Begivenhetsrikt

Det er ikke mye dødtid her i KL, selv om jeg hadde fryktet det når jeg bestemte meg for å være her i hele 6 dager. Det er rett og slett litt travelt for en lat reisende som meg selv, men så er det jo utrolig kjekt og.

Min første dag fikk jeg slappet av littegrann før jeg drog til frisøren over gaten og måtte fortelle hvor i all verden jeg hadde vært det siste halve året. Der ble håret mitt kort og fint og krøllene kom til sin rett igjen. Etterpå bar det til Jalan Alor hvor jeg hadde middag med Leanne, og som forventet ble det en tidlig kveld på meg.

Dag nr to, som altså var på onsdag hadde jeg masse å gjøre, bestille nytt pass, hente undervannshuset til kameraet, se etter de tingene jeg trenger og alt fikk jeg gjort på KLCC. Jeg var så vidt hjemme før Siv Merete og så drog vi til Pavillion og hadde en fantastisk salat hos Siv Hege med Katrine. Herlig med hjemmelaget mat! :)

I går var ikke bare en dag her i KL, men også min fars 63års dag. Gratulerer så mye! I og med at jeg nå har vært borte på samtlige familiemedlemmers bursdag satser jeg på en fellesfeiring i sommer :p

Den 13. mai var jeg altså supereffektiv. Jeg kjøpte ny liten gitar (til bare 250kroner), jeg kjøpte treningssko (til bare 120kr), jeg hadde lunsj med Laura, jeg lette etter øyenbrynsfarge til mor (uten resultater).

Og sist men ikke minst, jeg fant ett sted som utfører eyeliner tatoveringer. Jeg har fått dette før, når jeg var i Ungarn med mor og bergenAnne, men den er jo borte for lenge siden, så nå skal jeg ha ny. 400kroner for å slippe sminke i ett til to år. Jatakk :)

Når alt det var gjort var det allerede blitt kveld, og jeg møtte Siv Merete, Helge, Mads og Siv Hege hos Katrine og Thor Johan for en fantastisk grillmiddag med Gilde pølser, flott salat, poteter og Idun ketsjup :p  Herlig :)

Dagene fremover er ikke mindre hektiske, det er mye ting som skal gjøres som jeg ikke har gjort før i denne byen, Gold Class kino, Champagnelunsj.. for ikke å snakke om at det er 17. mai på lørdag (eller feiringen her iallefall).

Jeg satser på å dra til Tioman på mandag, det er jo ikke så veldig lurt å sette en meg i en by som dette når det er så mye “ting” overalt som jeg kommer på at jeg “trenger”. :p

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>