Monsun Godt Igang

Regn

Forskjellen på høst her og i Norge er enkel. I Norge er det kaldere og mer uforutsigbart med regnet. Her i Kuala Lumpur har det regnet en time eller to hver dag i tidsrommet 15.30-19.30. Dessverre for Thomas slutter han klokken 17.00 og er derfor enten dassvåt eller en av de som jobber overtid :p

 Det har blitt ganske travelt å være meg i det siste. Men på en ganske så relativ måte. Jeg har truffet flere mennesker som ikke har noe å gjøre på dagtid, og har dermed ganske ofte noe å gjøre alikevel. Og om det bare er lunsj, dra til ett bestemt sted eller kaffe på Starbucks, så gjør det dagene ganske mye kjekkere.

 Lotta og jeg var på IKEA i går for å kjøpe noe å henge på veggene. Det er ganske trist å ha en leilighet uten noe på veggene, og siden alt er mur gidder vi ikke henge opp, så de blir klistret opp med Tack-It. IKEA ligger ett godt stykke utenfor byen, og jeg hadde hørt at man kunne ta LRT (toget) til enden og ta en buss derfra, så det prøvde jeg meg på. Det var selvsagt ikke så lett for den bussen gikk bare hvert 90. minutt.

 Oi.. nå slo lynet ned i en bil rett utenfor her…

 Anyhow.. når jeg da måtte ta taxi fra toget til IKEA var det selvsagt ett mas og kjas uten like. Taxisjåfører her er teite. Fordi jeg er hvit nekter de å kjøre på taksameter og skal ha alt for mye i fast pris. Men jeg fikk da prutet meg frem til en okei pris likevel.

 Det er rett før jeg nekter å dra noe sted der ikke LRT eller Monorail går direkte :p

I dag var jeg sporty og spilte squash med Laura i 90 minutter. Hun var utrolig flink til å lære meg å gjøre det riktig, så nå kan snart Thomas få skikkelig konkurranse. Jeg er som kjent ikke så flink med sporter som innebærer at en ball kommer mot meg i stor fart. Men hvem vet, kanskje om noen måneder er jeg proff :p

Jeg har og vært å handlet rashguard og badeshorts i dag, fordi vi hadde tenkt oss til Carasol for å stå på wakeboard på søndag sammen med Linda og Alan, men siden de nettopp har flyttet må de vaske ut av leiligheten på søndag, så det får bli en annen gang. Rashguarden kommer nok godt med når vi skal til Langkawi uansett, så blir jeg litt mindre solbrent.

 Nå, midt i pøsregn og lyn og torden skal jeg springe over gaten og drikke kaffe på Starbucks med Laura. I kveld skal jeg ut med Lotta og Ika på nyåpning av Club Quattro – en klubb med fire årstider. Jeg vil til høst og vinter :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>