Varg Veum Liksom

Lotta og jeg var i Chinatown i dag, og når det ble for varmt til å være ute gikk vi inn på ett senter jeg ikke har vært på før. I tredje (eller fjerde) etasje var det fullt av DVD, film, program selgere. Jeg fant en okei fyr som solgte DVDer til 8RM stk. Til og med når vi har prutet i Petaling Street har vi ikke fått de billigere enn 9RM.

Jeg skulle bare ha Ice Age 2, men fant plutselig Varg Veum filmer. Selgeren visste til og med at det kom ut enda en, men foreløpig hadde han bare to, Tornerose og Din Til Døden. Han mente de var Amerikanske filmer, og sa at det var engelsk lyd, men jeg regner ikke med at de har dubbet de. Det finner vi vel snart ut uansett.

Til slutt fant jeg 9 filmer, og fikk dermed enda mer rabatt og betalte 60Rm for 9 filmer. Altså rundt 10kroner per film :) Storfornøyd.

I går klarte jeg å gjøre noe rart med skulderen min, så selv om jeg kunen tenke meg å spille Squash i dag, blir det nok dårlig med det. Thomas har visst fått klørne i ny seson av Prison break. Noe jeg helst ikke vil ha etter at vi såg hele sesong 2 i helgen. 8 episoder fredag, 12  episoder lørdag og 2 søndag. Fin helg :p Vil gjerne se sesong 3 etterhvert men da må jeg ha klare rammer. 

Det er utrolig hett her for tiden, og det regner minst en gang til dagen. Gjerne når Thomas slutter på jobb. Og helst ganske mye. Selv om det hadde vært digg med en kjølig høstdag er jeg ikke klar for å savne det enda. 35 grader og sol slår 10grader, vind og regn.

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>