Weekend of Desserts

Og jeg som prøvde å si til meg selv at de ikke har noe god dessert her i KL. Vel, det var helt til Lotta (svensk au-pair) introduserte meg for The Blueberry-Banana Muffin. Siden onsdag har jeg spist fire. Tre av dem har jeg delt da, men alikevel. Og i tillegg til alt dette lokket de meg til å spise Dark Chocolate Cheesecake på lørdag. Fyttikatta jeg føler meg full av sukker og sjokolade :p Men, så godt så godt så godt :p

En ny mandag i dag, i en uke der det visstnok er roligere her enn til vanlig. Alle muslimene har pakket sekken og dratt hjem til sine familier. Det er Hari Raya onsdag eller torsdag, og dermed to fridager og vi skal til Perhentian og dykke.  Jeg gleder meg til en ny paradis-øy :)

I helgen har vi tatt det relativt rolig. På fredag tok vi noen øl sammen med noen kollegaer av Thomas, og lørdagen fikk vi slappet av en del før vi prøvde oss på Squash banen. Det var morsomt, men slitsomt. Av en eller annen grunn gadd de ikke installere AC i squash hallen, bare to små vifter som står å hjelper ingenting :p Så det var en het trening. Nesten som Bikram Hot Yoga, bare det var Squash…

Lørdagskveld traff vi Linda og en canadisk dame på Bermuda & Onion, en vestlig restaurant som serverte pasta, gris og laks og sånt. Jeg spiste laks, og det var knallgodt :) Tror aldri jeg har spist så mye laks som når jeg bor her. Til maten hadde vi tre mugger med Sangria. Det var kanskje litt mye fant vi ut :p

Etter maten (og uten dessert, for det hadde vi bestemt oss for å ikke ha) gikk vi til Palate Palette, ett utrolig tøft sted med rare ting og farger. (bareAnne; minn meg på at vi skal hit!) Her ble det "plutselig" bestilt dessert alikevel da vi ikke klarte å unngå det mer etter å ha snakket om det i lange tider :p

Ostekake med mørk, varm sjokolade mousse over var en himmelsk opplevelse. Nam nam nam.

Søndagen var og en deilig rolig dag med frokost fra Coffee Bean og brettspill. Det regnet litt og vi droppet bassenget, men klokken fire drog jeg til byen for å treffe Lotta og to malaysiske jenter. Vi gikk å såg The Dark Knight på Pavillion, og spiste litt meksikansk mat etterpå. 

Når jeg kom hjem satt Thomas og såg Prison Break, og jeg slo meg ned og ble hekta på sekundet. Jeg har aldri sett serien før, ganske enkelt fordi folk sier de blir hekta, og så ble jeg det likevel. Jeg tror vi såg 6 eller 7 episoder før vi innså at det var på tide å legge seg. Farlig med hele sesonger.

Forøvrig venter jeg fremdeles på bøkene fra eCadamy, jeg hadde faktisk trodd jeg skulle være ferdig med hele kurset til nå, men sånn er det. 

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>