“Oppussing”

I dag har jeg spist lunsj med Thomas, og så var jeg en tur på Pixels i Pavillion for å fremkalle de utvalgte vegg-bildene våre. Det var bare ett par få utvalgte foreløpig for å se om vi likte kunsten. Etter en liten stund med klistring ble resultatet slik:Veggen

Nå har vi både Solastranden, Røldalsnøen, Roskilde, Tarifa og Stavanger på veggen, så nå trenger vi ikke lengte til favorittstedene, fikk til og med skvist inn litt Petronas, fra vårt nye liv her i KL. Regner med det kommer flere bilder etterhvert. Jeg betalte litt over 60kroner for 34 bilder, der 2 av de var 15×20 :) Ser at jeg må få noen flere store.

Det er bare murvegger i leiligheten, så alt som skal henges opp må enten henges slik eller så må vi fikse og male etterpå, så det blir nok bare hjemmelaget kunst i dette hjemmet. Uansett var det på tide å få noe på veggene. Så vet vi i allefall at vi er i vår leilighet :p

 Det er torsdag kveld og Thomas er på Ramadan middag med jobben. Jeg tror det blir en kjapp tur over veien for noe god mat i dag og. Jarrod & Rawlins var vi på i går og, og de har verdens beste burger der. (Ellers så er det bare lenge siden jeg har spist burger).

I morgen skal jeg nok en gang til Bangsar og treffe Lotta til lunsj før vi skal ut på Little Havanna igjen på kveldstid. Bergenser-kokken der har lovt oss gode cookies fra svigermoren :)

 

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>