Kalibukbuk

To og en halv kjøretimer fra Ubud (med mindre det er helg og alle Balinesere er ute og kjører bil) ligger Lovina, ett område nord vest på Bali som omfatter en del små landsbyer der Kalibukbuk er ‘sentrum’.

Kalibukbuk er ganske tøft ord å si, derfor synes jeg det er ekstra kult å være her.

Vi har sjekket inn på Villa Jaya, her er det fint og billi fordi vi bor på det lille rommet. 100 000 Rupier per natt :) Og da har vi bad, og frokost og svømmebasseng. Kanskje ett av de finere stedene jeg har bodd på. 40 meter nede i gaten ligger stranden med sine ‘støttehjul-båter’ og selgere som tror man har kommet til stranden for å kjøpe pil og bue, jaktkniv, sarong eller for å få massasje, og så har man de som lurer på om man vil snorkle, transporteres eller trenger hotell. cheap cheap! Begynner å bli lei av å si nei takk.

Det var fint vær når jeg våknet men nå regner det. Det er kjølig og jeg liker det :)

Når Chris blir kvitt forkjølelsen og jeg vet st jeg kan utligne ørene drar vi selvsagt for å dykke litt igjen. Denne gang på Menjangan, en liten halvøy helt nord vest på Bali.

Foreløpig tar vi det helt med ro og drikker mangojuice og ser på palmene.

This entry was posted in Indonesia, Reise. Bookmark the permalink.

2 Responses to Kalibukbuk

  1. Cecilie says:

    Godt å høre at det ikkje bare e her hjemme me slite med forkjølelse :P

    Nå e d skikkelig høstvær her,
    du kan ver glad du e der! :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>