Mexico – Our Cabana

Jeg er i Mexico!

Her paa Our Cabana er alt som foer. For 11 aar siden naar jeg var her med Anne, Tove, Cecilie, Mira og Linn. Matsalen lukter likt og jeg er temmelig sikker paa at det er de samme tallerknene jeg spiste paa I 1999.

Jeg kom hit sent sent i gaar kveld etter aa ha overnattet hos Katie i Hollywood. Utrolig kjekt aa moete henne igjen, og ikke minst hilse paa kjaeresten. Naar jeg endelig skulle sove ble jeg selvsagt liggende vaaken til langt paa natt og stod derfor ikke opp foer 2,5 time foer flyet gikk.

Det gikk bra, men jeg var meget sulten naar jeg ankom Our Cabana kl 22 etter aa ha spist kun ett kjipt ostesmoerbroed paa flyet.

I natt fikk jeg sove alene, de tre andre kommer foerst i ettermiddag. Vi har ett helt eget hus med kjoekken, stue og bad. Stas. I dag kom til og med sektretaeren med tortillas og ost til meg. Som bestilt!

I og med at det ikke var noe program for meg i dag ble jeg kastet ut i en tilvaerelse som leder for smaaspeiderene. Saa jeg og en annen har lekt med rundt 20 meksikanske 4/6 aaringer. Det er lett naar spansken min er veldig begrenset.

Jeg snakker ikke spansk

Por que no?

Fordi jeg er fra Norge

Por que?

Fordi der snakker vi Norsk

Por que?

Osv.

Bare at det jeg sa selvsagt var paa perfekt spansk. Hah.

Naa skal jeg ta en lur og saa kommer de tre nye vennene mine snart.

Hasta Luego!

This entry was posted in Livet, Mexico, Reise. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>