Tepoztlan

Tepoztlan – 11 år siden sist og skiltene utenfor kirken har blitt oppdatert. Kunne ikke huske stedet foer jeg kom inn i kirkegaarden og husker ett bilde vi har av hele patruljen sittende i vaare matchende t-skjorter paa en mur.  Alle oss fire frivillige var her for aa laere aa guide deltakerene paa leiren gjennom byen.

De har ett digert marked her, men jeg kjoepte jo “alt’ sist jeg var her, saa jeg trenger ingenting :)

Av med mobilen

Den neste uken her på Our Cabana kommer til å brukes til opplæring i forskjellige ting, evakueringsrutiner, rundturer, prosedyrer. Neste uke kommer en hel haug med folk, bl.a en fra Rover Nemda i Norge for en Verdens Konferanse av ett eller annet slag.

I dag morges måtte vi frivillige lære bort sanger og leker til de andre, jeg ble helt blank i hodet men kom heldigvis på en lek jeg lærte av en av mine ledere i sommer som til og med var på engelsk. Og så måtte jeg prøve meg på ett norsk rop og fant ut at “Hysj, ka sa hu” passet fint siden det ikke inneholder noen vanskelige ord.

Katedral i Tepoztlan med meget tykke vegger

Vi fire jentene som er her er fra England, USA, Venezuela og så meg da. Hun fra Venezuela er jeg meget glad for å ha her fordi hun snakker nesten ikke engelsk og dermed blir vi andre “tvunget” til å lære spansk og det går kjempefort. Jeg husker plutselig mer og mer fra Spansktimene i USA og klarer meg i enkle samtaler med de lokale som jobber her. Kjempegøy!

Krydder på markedet

Fersk frukt

Snopebutikk

This entry was posted in Livet, Mexico, Reise. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tepoztlan

  1. bente says:

    Ohhhh, snoooob;) hehe. Kjekt å lese om din litt annerledes kverdag;) stå på:)

  2. Maria says:

    Ehem. Krydder? :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>