Godt Nyttår!

Død julestjerneJulen er meget over. Julestjernen er død, det er frost ute. Nyttår har vært, og i morgen er det tilbake på jobb. 2008 skal vi skrive på regningsunderlagene i år. Nyttårsdagen startet med frokost og kakebaking. Mor ønsket seg en sjokoladekake til sølvbryllup, så dermed har jeg bakt to kaker i fjor.. Så gikk Thomas og jeg en tur i frost og kulde, men i fantastisk fin klar luft. Fint å bo nær Godalen.

Festen begynte presist kl 18 på Årsvolltunet. De var snille og lot oss være der etter at stedet vi egentlig skulle feire måtte avlyse pga en knukket ankel. Vi måtte servere oss selv, men det var ikke noe stort problem. Reinsdyrgryte til folk flest, poteter, waldorfsalat og grønnsaker til meg. Mor hadde sydd sølvvest, sølvsløyfe, sølvskjørt og sølvskjerf, så brudeparet ble fort pynet.

BrudeparetFar begynte etter litt å bli litt spent, og kikket ut etter en bil. Plutselig ringte det på døren, og far spratt opp av stolen og sa at nå måtte alle bli sittende, ingen fikk lov å gå ut i gangen. Ikke lenge etter kom Svein Tang Wa med gitaren. Det viste seg at far kjører bussruten som Svein Tang Wa tar ganske ofte, så han fikk booket en minikonsert til alles glede og fornøyelse.

Etter konsert og dessert gikk turen til Kjerrberg hvor vi serverte Champagne og spiste kake før Thomas og jeg kjørte til Eiganes. Der var festen godt i gang og alle var i slaget. Klokken tolv stod vi på terrassen med champagne flaskene klare og kikket på fyrverkeriet på Byhaugen. Mange lange timer senere begynte Storhaug innbyggerene å bevege seg hjem. Det tok sin tid, for noen skulle springe både frem og tilbake og andre var ikke helt i slaget, men hjem kom vi oss alle. Bildene viser at klokken var 05.20 da de siste bildene ble tatt.

Thomas og AKVellykket nyttårsaften. Det skal være sikkert og visst. Champagne og vin datt ned og alle smilte og koste seg både på Sola og på Eiganes. Og etter en stor lang fest som i går passet det perfekt med en lang tur tilbake til Eiganes for å hente bil, spise pizza og se film. Det kan nevnes at om man bestiller tre pizza med rømmedressing og salsa fra Peppes får man 7 bokser salsa og 6 bokser rømmedressing. Ganske drøyt.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>