Nyttårskavalkade

2007 har inneholdt følgende:

Velværetur til Heviz med bergenAnne, Seilkurs med bareAnne, Kitekurs med Hanne, Fjellturer med Thomas, Roskilde, Cubatur med mor, far og bror, Spaniatur med Thomas, flytting, salg og kjøp av leilighet, oppussing, 11 lønningsmiddager (nr 11 utgitt pga ferier), en haug konserter, sluttet med trening, fikk vondt i ryggen, begynte med trening.

Jeg har vært utrolig dårlig til å skrive ned ting i år. Men det har vært ett bra år. Livskvaliteten har økt. Jeg har blitt mer sikker på hva jeg skal gjøre i fremtiden. Jeg er fremdeles Telekommunikasjonsmontør og trives med det, jeg har snart bestått allle fem fagene og har snart studiekompetanse. Jeg har snakket mer spansk enn jeg hadde trodd. Jeg har blitt samboer, og jeg har flyttet vekk fra bråkete Badedammen til en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Planene for friåret blir mer og mer konkrete, og jeg er stort sett meget fornøyd med alt.

Nyttår skal feires med mor og far. De har sølvbryllup i morgen, GRATULERER SÅ MYE. Så blir det nok en fest i Stavanger tilslutt. Takk for i år alle sammen. Og lykke til til bareAnne som har reist helt alene til ett sted som ingen vet om.

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>