Julestemning

Jeg har julestemning. Jeg har Nidars Julefavoritter, jeg har P4 sin julecd kjøpt på Blåsenborg fredag kveld. Jeg har mandariner, jeg har julestjerne, jeg har fått årets første julegave. Den var fra Thomas, og det var en Kitehjelm og en fin fin rosa lue. Men jeg har større hode enn han tror, så de må byttes i større ;)

Thomas har kjørt til Haugesund for å feire jul med familien sin. Jeg har invitert bareAnne på tomat og mozzarella salat. I morgen er det julaften, og jeg skal ikke jobbe. Jeg skal kose meg med mandariner og julebrus og tegnefilm på tv.

Julaften skal vi feire på toppen av Kjerrberg. Far kommer å henter meg, sikkert samtidig som alle de andre blir plukket opp. Så blir det kalkun og riskrem. Det blir meg, mor, far, lillebror, onkel og mormor. Og lillebror har invitert en kamerat fra Oslo som skal feire jul med oss, så da blir vi litt flere.

I går hadde Stine bursdag, og Kai Jim åpnet dørene for en heidundrandes fest. Det var jysla gøy (siden det var i Sandnes), og jeg fikk til og med kokkThomas til å kjøre meg til byen der bareAnne og Mariann var med på litt øl. Det er lenge siden jeg har vært på fest føler jeg. Jeg følte det i allefall i dag når jeg våknet for første gang kl 13.49. Utrolig sent til å være dagen derpå.

Da gjenstår bare å ønske alle en god jul. Jeg håper dere blir fornøyde og at flest mulig av dere får opplevelser og ting dere virkelig trenger. Jul trenger ikke være en tid for å skape nytt avfall :)

This entry was posted in Livet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>