Betent

I dag morges føltes kroppen min som om den var på billigsalg. Halsen var sår, øynene tørre og musklene stive. I tillegg har jeg dette “myggstikket” på leppene som bare irriterer.

Men, divemastere har ikke lov til å ha dårlige dager (en av de første tingene man lærer som DMT) og jeg møtte til fastsatt tid hos SDS, med fire kunder, og høye bølger :)

Før første dykk kjente jeg det “nappet” litt bak venstre øre, men tok sjansen og dykket likevel. Etter første dykk tok jeg to smertestillende, og andre dykk var kjempegøy. Nei. Det var ikke det, men øret var fint. Den sterke frem og tilbake strømmen gjorde at det ikek var så kult. Men, ett dykk med skilpadde = bra dykk for kunden :)

Etter at dagen var ferdig drog jeg til legen og fikk beskjed om at her var det ørebetennelse på gang. Men ikke bare det, jeg hadde nemlig fått bonus denne gang og ble lovet noen kjekke dager fremover med feber og hovne mandler dersom jeg ikke hoppet på ENDA en antibiotikakur.

Så, det er lørdag, Liveaborden er tilbake, det er fest på Happy Snapper og jeg kan ikke drikke alkohol. Super! :)

Men, på den positive siden så har Meksikanerene sagt ja til å dra på TexMex-restaurant-jakt i kveld, så da blir jeg glad likevel.

Nå gjenstår det bare å se om jeg skal dra noe sted å være syk eller bare ri det ut her i Khao Lak. Vet at en dame fra liveaboarden har fri, så kanskje vi henger sammen :)

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>