Finn To Feil

Bungalowen min for tre dager siden:

Soveseng til høyre og rotesengen til venstre

Jeg må si jeg var glad i bungalowen min. Stor plass til å rote, gitaren min sov fast på venstre side, og jeg likte å kunne ligge både en ene og den andre veien. Dessuten er det digg å ha to puter. Alle mennesker burde ha to puter.

Men, i dag når jeg kom hjem, var det plutselig ett stort tomrom som møtte meg, der som jeg pleier å slenge fra meg alt rotet var det plutselig bare gulv. Jeg måtte plutselig stresse med å legge ting på plass. Jeg marsjerte rett opp til manageren og spurte hvor sengen min var blitt av. Svaret? Det er jo ingen som bruker den.

Jeg har mistet roteplassen

Rotesengen er borte, tomrom gjenstår

Hah. Jeg bruker den. Det er der gitaren min ligger sa jeg. Damen sa at gitaren hadde hun lagt i

skapet mitt. Og en ekstra pute skulle jeg få om jeg ville, ingen problem.

Så selv om jeg betaler for en hel bungalow får jeg bare ha en seng fordi jeg bare er meg. Feigt.

Øreinfeksjon i venstre øre og halsbetennelse i halsen. Snorkleguide var jeg likevel, og det var fint. Vi hadde en deilig skilpadde som hang ut med oss veldig lenge i dag :)

Rusty Pelican

Åh.. forresten, i går fant jeg endelig Rusty Pelican. Den eneste Mexicanske restauranten i området. Den lå i en liten smal gate i neste landsby, og jeg drog dit med Mexicanerene og Spanjolene, og maten ble godkjent av alle sammen :) Tequila fikk vi også, til dessert, men pga antibiotiaken jeg har nå får jeg ikke lov å drikke, så den ga

v jeg fint vekk til Aleks.. han som sikkert trengte den minst :p

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>