Phuket

Divemaster and Instructors day off

I dag tok jeg en tur til Phuket med Steffi og familien hennes. Turen ble ikke helt sånn som jeg hadde forventet, men men.

Vi tok en lokal buss, den ventet vi på i en time og den tok to timer til Phuket. Den kostet 100baht. Alternativet var en taxi på 1,5time til 1500baht. Så.. det blir sånn ofte :)

I Phuket gjorde vi veldig lite. Vi var i flere dykkersjapper, jeg kjøpte ny rashguard (jippi :) og så drog vi til noen tempel. Og så ville Tyskerne hjem. Det var skuffende, men divemasterlønn tillater ikke privattaxi, så jeg hadde ikke noe valg.

Gjerde utenfor tempelet

Så, selv om jeg nå har vært i Phuket føler jeg ikke at jeg har vært der. :p

Tempel

Men, tiårets første shopping fant sted i dag. Rashguard til 1400baht, bikini til 200 og en DVD av dårlig kvalitet til 80. Tipper det er mindre enn jeg noen gang har shoppet i Januar før.

Så selv om jeg nå lever på stramt budsjett følte jeg at det var nødvendig med bikini og rashguard. Det er trossalt noe jeg bruker hver eneste dag, som arbeidsbuksa i Norge. Må snart ha nye badeshorts og, men det får vente til neste lønning. Foreløpig går jeg i kraftig minus dersom jeg fortsetter å få alle disse betennelsene over alt.

Shopping!

Det blir visst fri i morgen også, og så håper jeg at jeg er tilbake undervann etterpå. Og om bare noen få uker får jeg besøk av de herlige Karmøyingane fra KL, det blir stas å få storbyfolk på besøk ;) PS: Siv Merete: Det er stadig noen som googler deg og kommer til meg, så kanskje på tide med en blogg?

PS: De som googler Siv Merete kan jo si i fra til henne eller meg, så ikke nyskjerrigheten tar helt overhånd :p

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>