Foreløpig Plan for Våren

Forkjølet divemaster sitter i bungalowen og tenker fremover. Jeg dykket i går, men med store problemer med utligning av trykk i hodet, så i dag sa jeg neitakk. Vil ikke ødelegge ørene mine når jeg nettopp har kommet i gang med karrieren.

Men, tid for seg selv gjør at tankene flyr, og nå har jeg faktisk klart å lage en liten plan for tiden frem til hjemreise i juni. Jeg legger den ut her i tilfelle noen har lyst å bli med på noe :) Med forbehold om endringer presenterer jeg herved min reiseplan:

13. mars Laos 10 dager, For å besøke landet, få nytt visum til Thailand og ha ferie

23. mars Bangkok og Chiang Mai, ca 3-4 uker. Her tenker jeg Yogakurs

20. april Australia ca 3 uker. I Australia skal jeg på Liveaboard i Great Barrier Reef i inntil en uke, før jeg leier meg en Wicked Camper og kjører til Brisbane eller Sydney, alt etter hvor lang tid jeg føler for å bruke.

14. mai Malaysia/Indonesia til hjemreise. Så vender jeg tilbake til de fine øyene i Malaysia, og tar turen til Indonesia for å kikke på ting jeg ikke har sett enda. Bali, Lombok, Lembeh, Perhentian, Tioman, iallefall.

Nå er jeg fornøyd med planleggingskillsene mine, og skal til Stempferkafé og se om jeg ikke kan få ett hardkokt egg til en sen frokost.

This entry was posted in Livet, Thailand. Bookmark the permalink.

2 Responses to Foreløpig Plan for Våren

 1. Siv Merete says:

  Hei frøken!

  Snakka me ambassadøren i går og han sa det blei 17.mai feiring lørdag 15 mai i år! Så det kan jo passe bra i planen din, at du komme her den helga så tar me ein skikkelig 17. mai fering :D

  Hørtes ellers ut som ein go plan! GO GIRL!!

 2. Cecilie says:

  Du må på Scuba Pro når du ska ut i The great Barrier Rief. Det va heilt KANON!!! :D
  Mannskapet på båten ga det latterkikk bare av å se på deg, haha.

  Høres ut som en bra vår :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>